Auteur: beheerder

 • Midzomer wijk concert 2024 – Locatie gewijzigd!

  Vanwege de slechte weersvoorspelling wordt het concert verplaatst van de buitenlocatie op de Prins Bernhardlaan naar dorphuis Kerstendal op de Kerstendalseweg 17 in Berg en Dal. Het midzomer wijkconcert is dit jaar op vrijdagavond 5 juli. Het concert start om 19:30h.

 • Optreden Edelweisz tijdens Nijmegen Klinkt

  Op zaterdag 1 juni aanstaande kunt u Edelweisz zien optreden in het Valkhof park tijdens Nijmegen klinkt. Het concert start om 12:00h. U bent van harte welkom op deze gezellige muzikale dag in Nijmegen.

 • Jubileum Ria Ariaans

  Ria Ariaans 40 jaar muzikant bij muziekgezelschap Edelweisz. Tijdens ons traditionele jaarconcert huldigen we ook altijd onze jubilarissen. Dit jaar is Ria Ariaans veertig jaar muzikant bij Edelweisz. Ria staat niet graag in de schijnwerpers. Daarom wordt op haar verzoek geen aandacht aan deze mijlpaal besteed in het bijzijn van een groot publiek. Ria is…

 • Geslaagd!

  Afgelopen zaterdag 23 april hebben Sil, Willem, Paul, Jesper en Luc muziek examen gedaan. Iedereen is geslaagd! Jullie hebben er allemaal hard voor gewerkt. Van harte gefeliciteerd allemaal! Van Theo: Van harte gefeliciteerd heren met het behalen van jullie diploma. Ik ben reuzetrots op jullie en wil bij deze Hemmie en Nick bedanken voor hun…

 • 13 april jaarconcert Edelweisz

  Op zaterdag 13 april geeft Edelweisz en Eigenweisz het jaarconcert. U bent van harte welkom in Kerstendal, de toegang is zoals gewoonlijk gratis. Aanvang 19:30h, de zaal is open vanaf 19:00h. Het thema van het jaarconcert van 2024 is.. Solidariteit en samenspel voor iedereen!

 • Christmas Dinnershow

  De show was een groot succes en wellicht voor herhaling vatbaar. Een gezellig samenzijn van muzikanten en publiek. Tijdens de optredens was er ruim de tijd om te genieten van alle lekkernijen die door de leden en de cateraar waren voorbereid. Edelweisz wil graag iedereen bedanken voor de gezellige avond!